Veelgestelde vragen over Besteloffice.nl

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen. Heb je een vraag die er niet tussen staat? Neem dancontact met ons op.

HOE KOMEN JULLIE AAN DEZE CODES?

Bij ons koop je alleen originele productcodes voor Microsoft Office 2019 en McAfee. Deze worden ingekocht bij een Europese leverancier (Office) en officiële McAfee groothandel.

Een gekochte licentie wordt direct na het plaatsen van de bestelling op het scherm getoond en naar het e-mailadres verstuurd waarmee je de bestelling hebt geplaatst. Zo kun je binnen enkele ogenblikken aan de slag met je aangeschafte software.

Als je bij ons een licentiecode aanschaft ontvang je samen met de code een link naar onze uitgebreide handleiding voor installatie en activatie. Hierin staat bijvoorbeeld een directe downloadlink naar de juiste software (Office 2019) of een link naar de officiële site van McAfee waar je je licentiecode kunt invoeren en je product kunt activeren.

Bij ons kun je makkelijk en veilig betalen in je vertrouwde bankomgeving met iDeal of PayPal (creditcardbetalingen mogelijk via PayPal).

Op de Office 2019 Pro Plus zit geen einddatum. Deze licentie is levenslang geldig. Hou er wel rekening mee dat de licentiecode goed is voor maar 1 installatie. Schaf je over een paar jaar een andere desktop of laptop aan, dan heb je een nieuwe installatie en dus een nieuwe code nodig. De licentiecodes voor de McAfee antivirus programma’s zijn allemaal 1 jaar geldig, tenzij anders vermeld.

Ja hoor, je kunt Office 2019 nu al aanschaffen en pas installeren als het jou uitkomt. Er zit na verzending van de licentiecode geen deadline of tijdslimiet op de code wat betreft installatie en activatie.

Wij garanderen dat alle verkochte licentiecodes geldig en origineel zijn. Door de aard van het product kunnen wij deze na levering niet meer retour nemen. Mocht je problemen ondervinden met het activeren, neem dan contact op. En kom je er echt niet uit, of blijkt een code onverhoopt tóch niet te activeren, dan ontvang je van ons gratis een vervangend exemplaar.

Ben je op zoek naar een product dat niet op onze website staat, zoals bijvoorbeeld antivirus programma’s van Norton of Kaspersky? Of juist naar een andere variant (bijvoorbeeld een antivirus programma voor meer of minder PC’s) van ons McAfee aanbod? Neem dan contact op via de mail. Wij zijn ervan overtuigd dat we je in alle gevallen kunnen helpen.