Veelgestelde vragen over Besteloffice.nl

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen. Heb je een vraag die er niet tussen staat? Neem dan contact met ons op.

HOE KOMEN JULLIE AAN DEZE CODES?

Bij ons koop je alleen originele productcodes voor Microsoft Office 2019 en McAfee. Deze worden ingekocht bij een Europese leverancier (Office) en officiële McAfee groothandel.

HOE EN WANNEER ONTVANG IK DE LICENTIE?
Een gekochte licentie wordt direct na het plaatsen van de bestelling op het scherm getoond en naar het e-mailadres verstuurd waarmee je de bestelling hebt geplaatst. Zo kun je binnen enkele ogenblikken aan de slag met je aangeschafte software.
HOE WEET IK WAT IK MOET INSTALLEREN?
Als je bij ons een licentiecode aanschaft ontvang je samen met de code een link naar onze uitgebreide handleiding voor installatie en activatie. Hierin staat bijvoorbeeld een directe downloadlink naar de juiste software (Office 2019) of een link naar de officiële site van McAfee waar je je licentiecode kunt invoeren en je product kunt activeren.
HOE KUN JE BETALEN?
Bij ons kun je makkelijk en veilig betalen in je vertrouwde bankomgeving met iDeal of PayPal (creditcardbetalingen mogelijk via PayPal).
TOT WANNEER ZIJN DE LICENTIES GELDIG?
Op de Office 2019 Pro Plus zit geen einddatum. Deze licentie is levenslang geldig. Hou er wel rekening mee dat de licentiecode goed is voor maar 1 installatie. Schaf je over een paar jaar een andere desktop of laptop aan, dan heb je een nieuwe installatie en dus een nieuwe code nodig. De licentiecodes voor de McAfee antivirus programma’s zijn allemaal 1 jaar geldig, tenzij anders vermeld.
IK KRIJG BINNENKORT EEN NIEUWE PC. KAN IK OFFICE 2019 AL BESTELLEN?
Ja hoor, je kunt Office 2019 nu al aanschaffen en pas installeren als het jou uitkomt. Er zit na verzending van de licentiecode geen deadline of tijdslimiet op de code wat betreft installatie en activatie.
IS RETOURNEREN MOGELIJK?
Wij hanteren een 100% niet-goed-geld-terug garantie. Waarom? Omdat wij er van overtuigd zijn dat onze codes werken. En kom je er echt niet uit, of blijkt een code onverhoopt tóch niet te activeren, dan ontvang je van ons of je geld terug, of wij zorgen gratis voor een vervangend exemplaar.
IK BEN OP ZOEK NAAR EEN ANDER PRODUCT
Ben je op zoek naar een product dat niet op onze website staat, zoals bijvoorbeeld antivirus programma’s van Norton of Kaspersky? Of juist naar een andere variant (bijvoorbeeld een antivirus programma voor meer of minder PC’s) van ons McAfee aanbod? Neem dan contact op via de mail. Wij zijn ervan overtuigd dat we je in alle gevallen kunnen helpen.