Windows 11 pro licentie kopen

Windows 11 Pro is de nieuwste versie van het populaire besturingssysteem van Microsoft. De Pro-versie van Windows 11 is speciaal ontworpen voor zakelijke gebruikers en biedt veelgevraagde functies zoals Remote Desktop, BitLocker en Hyper-V.

Met Windows 11 Pro kunt u efficiënter werken dankzij een gebruiksvriendelijke interface en snellere prestaties. De vernieuwde Start-menu maakt het gemakkelijk om snel de programma’s te vinden die u nodig heeft. Windows 11 Pro biedt ook ondersteuning voor Touch, Pen en speech-invoer, waardoor het makkelijker is dan ooit om op een natuurlijke manier te werken.

Windows 11 Pro biedt ook de nieuwe Snap Layouts-functie, waarmee u snel en gemakkelijk meerdere vensters kunt organiseren op uw scherm. Hierdoor kunt u gemakkelijk multitasken en uw werk efficiënter organiseren.

Een ander groot voordeel van Windows 11 Pro is de integratie met andere Microsoft-producten. Met een licentie voor Windows 11 Pro kunt u ook gebruik maken van de apps en services van Microsoft, zoals Office 365, OneDrive en Microsoft Teams. Hiermee kunt u gemakkelijk samenwerken met uw team, waar u ook bent.

Als u op zoek bent naar de meest efficiënte en productieve besturingssysteem voor uw bedrijf, dan is Windows 11 Pro de perfecte keuze. Koop nu uw licentie en geniet van de vele voordelen die Windows 11 Pro biedt.

Windows 11 pro
windows 10 pro

Werk je toch liever met Windows 10? Die hebben we uiteraard ook voldoende op voorraad en leveren we binnen 5 minuten na je bestelling. Zoals je van ons gewend bent, inclusief installatiegarantie.

Bekijk onze aanbiedingen

Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: € 29,95.Huidige prijs is: € 13,95.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: € 99,95.Huidige prijs is: € 64,95.
Aanbieding!
Uitverkocht
Oorspronkelijke prijs was: € 39,95.Huidige prijs is: € 21,95.
 21,95
Dit bericht is gepost in Tips. Bookmark de link.