Windows 10 pro licentie

Windows 10 Pro is een populaire versie van het besturingssysteem van Microsoft, speciaal ontworpen voor zakelijke gebruikers. Deze versie biedt vele functies die specifiek zijn ontworpen om efficiëntie en productiviteit te verhogen.

Met Windows 10 Pro kunt u efficiënter werken door middel van de vernieuwde interface en snellere prestaties. De Start-menu is aangepast en maakt het gemakkelijker om snel de programma’s te vinden die u nodig heeft. Windows 10 Pro ondersteunt ook Touch, Pen en speech-invoer waardoor het gemakkelijker is dan ooit om op een natuurlijke manier te werken.

Windows 10 Pro biedt ook ondersteuning voor Remote Desktop, wat betekent dat u verbinding kunt maken met een andere computer en deze kunt beheren vanaf uw eigen computer. Hierdoor kunt u gemakkelijk samenwerken met collega’s of toegang geven tot uw computer vanaf een andere locatie.

BitLocker is een andere belangrijke functie in Windows 10 Pro, deze maakt het mogelijk om uw harde schijf te encrypteren en zo uw gegevens te beschermen tegen diefstal of verlies. Hyper-V maakt het ook mogelijk om virtuele machines op te zetten, voor testen of andere doeleinden.

Windows 10 Pro biedt ook de mogelijkheid om gebruik te maken van Microsoft apps en services, zoals Office 365, OneDrive en Microsoft Teams, wat het gemakkelijker maakt om samen te werken met collega’s, waar u ook bent.

Als u op zoek bent naar een efficiënt en productief besturingssysteem voor uw bedrijf, dan is Windows 10 Pro de perfecte keuze. Koop nu uw licentie en geniet van de vele voordelen die Windows 10 Pro biedt.

windows 10 pro
Windows 11 pro

Werk je toch liever met Windows 11? Die hebben we uiteraard ook voldoende op voorraad en leveren we binnen 5 minuten na je bestelling. Zoals je van ons gewend bent, inclusief installatiegarantie.

Bekijk onze aanbiedingen

Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: € 29,95.Huidige prijs is: € 13,95.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: € 99,95.Huidige prijs is: € 64,95.
Aanbieding!
Uitverkocht
Oorspronkelijke prijs was: € 39,95.Huidige prijs is: € 21,95.
 21,95
Dit bericht is gepost in Tips. Bookmark de link.